Warmathon 2017!

Dag sportieveling!

Eerst en vooral een dikke merci voor jullie inschrijving in onze groep voor de warmathon van 2017! Jullie lopen met een warm hart en dat doet ons deugd. De warmathon gaat natuurlijk door op 18 december 2017. Dat is aanstaande maandag. In deze mail vinden jullie de praktische info over hoe we zullen afspreken. 

 

Waar en hoelaat?

De warmathon Gent gaat door in het sport- en recreatiepark Blaarmeersen. We spreken met onze groep af aan het rondpunt bij de fietsenstalling bij de cafetaria (zie oranje markering op bovenstaand kaartje). 

18 uur is het uur van afspraak! We trekken dan nog even een groepsfoto, checken ons allemaal in en beginnen er aan. We dringen wel aan om op tijd te komen. Kan je niet op tijd komen, dan sluit je maar later aan bij de groep op het parcours. Dresscode?

Aangezien we in scoutsverband lopen, zouden we graag iedereen met een wouwdas aan zien lopen. Wil je in volledig uniform lopen, ga gerust je gang! Verder draag je gewoon sportieve kledij. Hou rekening met het feit dat het er wel eens drassig op sommige plekken kan bij liggen.VerLOOP? 

Het inchecken is individueel. Dat betekent dat iedereen zijn eigen E-ticket (zie mail van de organisatie) of identiteitskaart zal moeten tonen om een loopnummer te bemachtigen. Via dat nummer wordt berekend hoeveel je rondes hebt gelopen. Je kan achteraf jouw rondetijden ook controleren via de website.

De eerste ronde zullen we allemaal samen proberen lopen. Daarna loopt iedereen op eigen tempo. Bij de finish zullen er leiding en ouders staan om vermoeide lopers op te vangen. Ter plekke kan je ook iets eten en drinken. Om 20 uur stopt het lopen en komen we te weten hoeveel geld de warmathon Gent heeft opgebracht. Daarna trekken we huiswaarts.

Challenges
We haalden alvast de eerste challenge, nl. wees met 50 lopers. De Wouw zal met liefst 52 personen vertegenwoordigt zijn op de warmathon Gent!

Dat wetende kunnen we ons volledig smijten om de tweede challenge te halen: 

- Loop met z'n allen in totaal 100 rondjes rond het parcours.Nog vragen? Spreek ons gerust aan in de bar of bereik ons via info@wouw.org.