Bob de Wouwer is terug!

Inleidend woordje:
Met een groep van zestig enthousiaste leiding voorzien we elke zaterdag voor meer dan 300 kinderen een namiddag vol spel. We proberen een actieve, leerrijke, stimulerende vrijetijdsbesteding aan te bieden, maar bovenal veel plezier en ravotten met vrienden! Dit op maat van de kinderen, gaande van een piratenzoektocht voor de bevers tot een buitenlands kamp bij de seniors.

Het samen spelen, de natuur intrekken, technieken aanleren en avonturen delen creëert hechte vriendschappen. Samen doorlopen ze doorheen hun scoutscarrière zes takken om misschien uiteindelijk zelf leiding te worden. In deze jaren gaan ze samen op kamp en maken ze herinneringen voor het leven.

Dit alles kan uiteraard alleen met de steun van ons eenheidscomité op zowel financieel als materieel vlak. We willen u bij deze op de hoogte brengen van de renovatie die op de planning staat. Een duurzame renovatie van het hoofdgebouw die noodzakelijk is om de werking op lange termijn te garanderen. Een project waarbij we uw financiële steun hard kunnen gebruiken! Vind hier meer informatie over het Hoe en Wat.

Fiscale giften:
Door te investeren in ons gebouw, waarborgen wij dat dit gebouw nog lang onderdak kan bieden aan de meer dan 300 kinderen die hier ieder weekend vertoeven en we als groep ook ons steentje bijdragen aan de ecologische uitdaging van de toekomst.
Dankzij jullie aanwezigheid op onze feesten hebben we nu al een behoorlijk spaarpotje, maar alle kleine beetjes helpen.
Daarom heeft Bob de Wouwer een spaarrekening geopend waarop fiscaal aftrekbare giften ontvangen kunnen worden. Dit houdt in dat je door storting van gelden voor het ‘goede doel’ via de belastingen 45% van het gestorte bedrag (minimum €40) recupereert.

Giften worden gestort op rekening van FOS Open Scouting vzw:
BE66 2900 5081 0843
Met vermelding: ‘GIFT De Wouw’

Wil je van deze renovatie gebruik maken om dit jaar minder belastingen te betalen, dan dien je voor eind december 2022 te storten. Een fiscaal attest ontvang je omstreeks maart volgend jaar voor het invullen van je belastingaangifte.
Vind je het bedrag van €40 iets te hoog, is het ook steeds mogelijk een vrije bijdrage te storen op de rekening van RvB 192e FOS De Wouw.

BE92 3900 1947 4423, Met vermelding: ‘Steun Renovatie De Wouw’