De bevers gaan naar de Zoo!

Beste ouders,

De uren van onze uitstap naar de Zoo van Antwerpen op 11/05 zijn nog gewijzigd in overleg met de NMBS. Bij deze worden de bevers ten laatste verwacht om 10u15 aan de hoofdingang van station Gent-Sint-Pieters. Onze trein vertrekt om 10u54, dus wees zeker op tijd! In het terugkeren naar Gent zouden we ook later aankomen dan voorzien. We zouden terug aankomen in station Gent-Sint-Pieters om 18u06. We zijn er ons van bewust dat dit logistiek niet de meest eenvoudige taak is voor ouders die ook een kind hebben bij de welpen, wolven of andere takken. Sorry hiervoor. Wij blijven zeker en vast wachten aan Gent-Sint-Pieters tot alle bevers zijn opgehaald. Hopelijk vormt dit niet te veel moeilijkheden voor jullie. Wij kijken er alvast naar uit!

Bij deze nogmaals de zaken die jullie kids zeker moeten meenemen die dag: Kids ID, Uniform (Hemd en das), Lunchpakket en drinkbus en zeker je dierenkennis ;)) en als laatste je goed humeur!

Bij deze nogmaals een friendly reminder om 14 euro over te schrijven naar de bevertak als je bevertje meegaat op deze leuke uitstap, op BE96 3900 1948 2305, met vermelding zoo - naam kind.

Aan alle ouders: zouden jullie allen nogmaals in de kleerkast van jullie kids willen kijken en controleren of er niets bij zit van een andere bever? Elke vergadering zijn er nog ouders die door de verloren voorwerpen komen zoeken, maar met lege handen naar huis gaan. Alvast bedankt en tot zaterdag!!!!

Groetjes van jullie kapoenen,

De beverleiding.