Jongverkenners en -gidsen

Nu zaterdag gaan we bij de JVG's koken. Hiervor vragen we dat de JVG's elk 5 euro meebrengen. Uiteraard moeten ze geen lunchpakket meebrengen.
De vergadering start om 10u en eindigd zoals altijd om 18u.

Deze week gaan de jvg's geld binnenhalen om allerlei leuke activiteiten mee te sponsoren. Hier komt echter het een en ander bij kijken, onder andere ook op een donderdagavond, dus lees snel verder om er het fijne van te weten!

Zaterdag 19/3 hadden de JVG's normaal sjorproject van 10u tot en met 18u. Door omstandigheden kan dit helaas niet doorgaan en zal deze vergadering na het Paaskamp (9/4) gehouden worden. Zaterdag zal het ter vervanging gewoon scouts zijn van 14u tot en met 18u.

Deze zaterdag gaan de jongverkenners nog eens loco gaan. Zó loco zelfs, dat de patrouilleleiders en assistent-patrouilleleiders dit bericht best eens goed lezen.

Alles wat je moet weten voor de verrassing van 21 mei.

Deze zaterdag spreken we met de jvgs eens niet af op de scouts. Waar precies dan wel? Dat lees je hier!

Zaterdag houden de jvg's een BBQ!
Alle info kan u hier vinden.

Deze week gaan de jvgs een goed gaan sporten. De wat, hoe, waar, wanneer en waarom lees je hier!

De JVG's gaan naar de Blaarmeersen

Kerst vieren op de scouts, met wat dan wel? Hij/Zij die verderklikt zal het weten!

Dag JVG's!

Komende zaterdag (1/10) hebben we een kookvergadering gepland.
Klik even verder voor alle details.

Beste ouders en jvgs, in maart zijn er enkele aanpassingen met betrekking tot wat de jvgs wanneer doen. Hebt u al teveel chaos in u leven? Lees dan snel verder voor een kort moment van orderlijkheid

Klik even door voor alle informatie over de financiële vergadering nu zaterdag!

Deze zaterdag is het geen vergadering voor de jvg's. Is zoon/dochterlief echter PL ofte APL, dan wordt deze verwacht op het PL&APL weekend!

Komende zaterdag (16/05) staat er een heuse verrassing gepland. Wat gaan we doen? Samen met jullie hopen wij een spetterende dag te kunnen doorbrengen in het fantastische attractiepark Walibi! In deze brief vinden jullie alle nodige informatie. 

We spelen een stadsspel komende zaterdag! Voor meer info klik je best even door!

Deze zaterdag gaat de jvgleiding naar de Walibi. Jvgs die mee willen lezen best hier eens waar en wanneer ze zich bij de leiding kunnen aansluiten.
 

Dag JVG's en ouders. Komende zaterdag gaan wij de examenstress van ons afzwieren met een tof avondje Blaarmeersen. Lees even verder voor de nodige info.

Deze zaterdag zorgen we dat de JVG's al hun energie kwijt kunnen tijdens een heuse sportvergadering! De vergadering zal doorgaan in het GUSB dus klik zeker verder voor de nodige informatie!

Surprise, deze zaterdag spreken we eens niet af op het terrein.