Verkenners en gidsen

Zaterdag gaan we onze bowlingballen eens van onder het stof halen!

Verder info omtrent de vergadering vindt u hier. 

Nu zaterdag gaan we schaatsen. Lees hier alles of over waar en wanneer jullie verwacht worden.

Verkenners @ Walibi

Nu zaterdag gaan we met de VG's de wijk onveilig maken. Jaja, de Wouw's Angels are in town. Lees even verder wat je moet weten.

Het lenteweer is ons reeds aan het overspoelen, maar onze wintermodus staat nog steeds op actief. Tijd om de winter met een laaste koude activiteit het land uit te jagen. Lees hier even verder voor alles wat je moet weten.

Efkes alles op een rijtje voor komende zaterdag:

Klik hier verder voor het bericht.

Sinds begin dit scoutsjaar is uw zoon- en dochterlief lid van een nieuwe verkennertak. Daarom willlen wij, als nieuwe VG-leiding, jullie als ouder uitnodigen op onze infoavond. Lees snel verder!

We zijn nog volop in de nasleep van ons Paaskamp, maar wij geven jullie de kans niet om te kunnen bekomen. Bij de VG’s valt er altijd wel weer iets zot te doen.

Beste VG's, in dit bericht kunnen jullie alle info voor zaterdag weervinden.

Beste ouders

Door omstandigheden hebben we in het Verkennerprogramma een wijziging doorgevoerd. 16 November stond er 2de klas gepland, dit gaat nu door op 19 oktober. (Eerst volgende vergadering)

Op zoek naar alle info over de patrouille dag? Lees hier even verder voor meer verduidelijking.

Op zoek naar meer info over wat de VG's komende zaterdag gaan uitspoken? Klik dan hier even door...

Vragen over de patrouilledag of geen idee waar je moet zijn of wat je moet meenemen? In dit bericht staat alles wat jullie moeten weten.

Beste VG's en ouders, op zoek naar wat info over onze zweudse avond. De wouwsite is de place to be. Klik hier even verder voor alle info.