Eenheid

Op zaterdag 16 september zetten we het nieuwe scoutsjaar in en trakteren we op een glaasje cava.

Lees snel verder hoe je je kan inschrijven.

Ook zoveel spullen verloren op Groot Kamp? Geen nood, genoeg verloren voorwerpen om tussen te snuffelen!

Kom op zaterdag 22 augustus van 14 tot 15 uur kijken op ons terrein!  Ook de eerste vergadering (5 september) zullen jullie de verloren voorwerpen kunnen bekijken.

Nu zaterdag, 16 april, staat er een FOS-picknick op het programma voor ons allen! Om 11u spreken we af aan het Coyendanspark, om 17u kunnen jullie de kids daar opnieuw afhalen. Meenemen: een lunchpakket.

2016 zit er zo goed als op. Tijdens de kerstvakantie gaan we er even tussenuit maar begin 2017 zijn we al terug. Benieuwd wat er allemaal gepland staat voor 2017?

De herfst in het land, en dat wil maar één ding zeggen: tijd voor novemberweekend! Meer info en inschrijven? Lees snel verder!

Op zaterdag 5 september beginnen we aan een nieuw scoutsjaar. Om 14 uur wordt de nieuwe leidersploeg voorgesteld, kom dus zeker op tijd!

De bevers en welpen hebben vergadering tot 17uur. De wolven, jongverkenners, verkenners en seniors tot 18uur.

Héél belangrijk: vergeet je reservekledij niet!

Na het groot succes van vorig jaar kon een 2de editie van Impact niet uitblijven. Dit jaar zal Impact doorgaan op zaterdag 7 mei. Die dag vallen de gewone vergaderingen weg maar uiteraard is iedereen welkom om te komen genieten van een dag vol muziek en amusement. Met artiesten als: Jan De Smet, Mudcookies, Bow & Arrow, ... en nog veel meer.

De winter is in het land en niets is zo goed al een deugddoende kom verse soep om de kou even te vergeten

In 2019 staat de volgende Jamboree voor de deur. Alle kinderen geboren tussen 22 juli 2001 en 21 juli 2005 mogen mee gaan.
We hebben gemerkt dat er bij de ouders nog een heleboel vragen zijn. Speciaal voor jullie organiseren we een infosessie.

Op zaterdag 19 september zetten we het nieuwe scoutsjaar in en trakteren we op een glaasje cava.

Lees snel verder hoe je je kan inschrijven.

In dit nieuwsbericht vindt u alle informatie over de inschrijvingen voor het scoutsjaar 2016-2017. Voor de inschrijving van broers, zussen en stamkinderen zijn de regels veranderd, dus lees de informatie grondig.

De Wouw heeft er 50 jaar geschiedenis op zitten en dat moet gevierd worden (ook voor de kinderen)!

Voor de Warmste week organiseren we verschillende acties. Bij deze acties horen in totaal 4 challenges.

Slagen jullie er in om ze alle 4 te halen dan volgt er een tegenprestatie van ons op de laatste vergadering van het jaar!

In het scoutsjaar 2016-2017 vieren we de vijftigste verjaardag van De Wouw. Om dit te vereeuwigen op ons hemd organiseren we een wedstrijd om een geschikte badge te ontwerpen.

Iederekeer voorzien we iets lekkers om de hongerige magen een beetje te stillen:

- 28/5: Croque monsieurs
- 4/6: Hotdogs
- 11/6: Heerlijke frietjes van ons eigen Gamelleke
- 18/6: Croque monsieurs

Het Paaskamp komt eraan. Voor onze 50ste verjaardag gaan we dit jaar op eenheidspaaskamp.
Alle info vind je hier.

Hier lees de praktische info van de warmathon nog eens na. 

Het nieuwe scoutsjaar is weer van start gegaan, maar om alle verzekeringen in orde te brengen, hebben we het lidgeld nodig. Bekijk hier alle nodige informatie.

Het is bijna zover: op zaterdag 25 juni gaat onze jaarlijkse scoutsbarbecue door! 

Meer info & inschrijven? Lees snel verder!

In dit nieuwsbericht vindt u alle informatie over de inschrijvingen voor het scoutsjaar 2017-2018. Voor de inschrijving van broers, zussen en stamkinderen zijn de regels anders, dus lees de informatie grondig door.